Finca las Brisas

Stap binnen in de vernieuwde pracht van Finca Las Brisas, waar een bijna 100 jaar oude finca is getransformeerd tot een oase van hedendaagse luxe en mediterrane warmte. Ontdek de verrassende transformatie van de ruimtes, zoals de toevoeging van een extra slaapkamer en badkamer aan de voorkant, het vergroten van de authentieke metalen deuren voor meer licht, en het creëren van een ruime open keuken, eetkamer en woonkamer door het doorbreken van bestaande kleine ruimtes.

Bij het betreden van deze finca wordt je begroet door op maat gemaakte mediterrane comfortabele banken, zowel binnen als buiten, en de accesoires die direct dat kenmerkende mediterrane gevoel oproepen. Frisse en warme kleuren maken de ruimte open en uitnodigend. Bekijk onze fotoshoot van dit project en laat je betoveren door de naadloze samensmelting van verschillende designstijlen. Ontdek hoe deze finca een uniek en uitnodigend thuis is geworden, waar design en mediterrane invloeden samenkomen in een harmonieus geheel.

Naast de verbluffende interieurtransformatie, is de gehele 1700m² tuin volledig opnieuw ontworpen door Las Brisas Design Studio. De landscaping omvat een charmante olijfgaard, een levendige sinaasappelgaard, diverse terrassen, een luxe zwembad en prachtig aangelegde tuinen. Deze elementen versterken de algehele aantrekkingskracht en functionaliteit van de buitenruimtes van de finca, terwijl ze naadloos integreren met het authentieke landschap en de omgeving. Hierdoor kunnen gasten genieten van het adembenemende uitzicht zonder dat het natuurlijke karakter van de locatie wordt overschaduwd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hola@lasbrisasjavea.com

+31 622562317

COPYRIGHT 2024 | LAS BRISAS JAVEA SL

Algemene Voorwaarden

Privacy & Cookie verklaring